Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Szukaj:w
Wyszukiwarka:
Szukane słowo: W regionie:
Dam pracę: Szukam pracy:
Ogłoszenia:
Najciekawsze [9] Dział Dam pracę [3]Dział Szukam pracy [6]Wszystkie [9]
Zamieść ogłoszenie:
Wyniki wyszukiwania  - 6  

1. Szukam pracy [2017-08-28]
Stanowisko: Kucharz
Wymiar: etat
Wynagrodzenie: Do uzgodnienia.
Region: pomorskie
Doświadczenie: Restauracje, Domy Wczasowe, Pensjonaty. Sumienny, zdyscyplinowany, umiejętność pracy w zespole i pod presją czasu. Bezkonfliktowy, minimalizacja strat. Aktualna książeczka san.
Wykształcenie: Średnie.
Kontakt: tel. 794 048 154, rkm71@wp.pl


2. Szukam pracy [2017-08-24]
Stanowisko: Szef kuchni
Region: lubuskie
Doświadczenie: Duże doświadczenie, kuchnia polska, staropolska, odkrywanie starych receptur według nowych trendów kulinarnych, gastronomia od A do Z, rekrutacja personelu, hccp, menu, kalkulacje, zapotrzebowanie, zatowarowanie, współpraca z dostawcami, negocjacje.
Wykształcenie: Prowadzenie uczniów, prawo jazdy, organizacja nowych obiektów, współpraca z sanepidem, diety również żywienie zamknięte i zbiorowe, restauracje, hotele, ośrodki wypoczynkowe, sanatoria.
Kontakt: Żary , tel. 608 339 638, robert4113@interia.pl


3. Szukam pracy [2017-08-20]
Stanowisko: Szef kuchni
Wymiar: etat
Region: kujawsko-pomorskie
Doświadczenie: Szef kuchni z pasją i dużym doświadczeniem w nowoczesnej kuchni polskiej i światowej. Pracownik taktyczny i operacyjny w hotelach 3 i 4 gwiazdkowych. Zawodowo na bieżąco w najnowszych trendach w gastronomii. Wysoka kultura osobista. Manager HR.
Wykształcenie: Dyplom mistrzowski, pedagogika, szereg kursów i szkoleń branżowych.
Kontakt: Dąbrowa GórniczaMorcinka 8/136, tel. 537157264, dariuszgawlik@wp.pl


4. Szukam pracy [2017-08-03]
Stanowisko: Kreator Sztuki Kulinarnej
Wynagrodzenie: Satysfakcjonujące.
Doświadczenie: Hotele restauracje pensjonaty ośrodki wypoczynkowe w Polsce i za granicą. Doskonała organizacja Wesel i przyjęć okolicznościowych. Żywienie zbiorowe, grupy Jogi. Gotowanie metodą pięciu przemian oraz Makrobiotyka kuchni Międzynarodowej.
Wykształcenie: Sekcja gorąca oraz zimna pod presją czasu. Układanie menu / sezonowość. Pieczenie ciast, deseryów. Innowacyjne wykorzystanie produktu. Fine dining. Znajomość najnowszych trendów w gastronomii. Szkolenie pracowników. Gmp, ghp, haccp.
Kontakt: Trojmiasto, tel. 503 344 474, michal.mamczur@wp.pl


5. Szukam pracy [2017-08-01]
Stanowisko: Kreator i Pasjonat Sztuki Kulinarnej
Wynagrodzenie: Do uzgodnienia.
Doświadczenie: Hotele i Restauracje o wysokim standardzie w Polsce i za granicą. Doskonała organizacja na sekcji gorącej i zimnej pod presją czasu. Układanie menu /sezonowść. Fine dining, gupy jogi metodą pięciu przemian. Innowacyjny system makrobiotyki kuchni polskiej.
Wykształcenie: Żywienie zbiorowe. Ciasta ,słodkie stoły. Szkolenie pracowników, ghp, gmp, HACCP. Znajomość najnowszych trendów w gastronomii oraz food cost na najniższym pozimie pocentowym.
Kontakt: Trójmiasto, tel. 503 344 474, michal.mamczur@wp.pl


6. Szukam pracy [2017-07-29]
Stanowisko: Szef kuchni
Doświadczenie: 15 lat w zawodzie, kurs pedagogiczny, tytuł mistrzowski, praca w hotelach i restauracjach.
Wykształcenie: Średnie kierunkowe.
Kontakt: tel. 692 686 967, szefkuchni.bp@poczta.fm


Wyniki:  1 

Kocioł warzelny i patelnia gastronomiczna Kromet jako Twój

Niezawodny serwis kawowy JACOBS

Ogólnopolski Konkurs Kulinarny Gęsina nie tylko na św. Marcina

Jesienny niezbędnik – parasol grzewczy do ogródka lub patio

Złote Medale MTP targów Polagra Gastro/Invest Hotel