Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Szukaj:w
Wyszukiwarka:
Szukane słowo: W regionie:
Dam pracę: Szukam pracy:
Ogłoszenia:
Najciekawsze [4] Dział Szukam pracy [4]Wszystkie [4]
Zamieść ogłoszenie:
Wyniki wyszukiwania  - 4  

1. Szukam pracy [2020-06-14]
Stanowisko: kucharz/ z-c szefa kuchni
Wynagrodzenie: do uzgodnienia
Doświadczenie: chciałbym zaoferować swój czas i doświadczenie w pracy na kuchni (20 lat)...w tym roku kończę lat 45 nie pijący nałogowo alkoholu nie palący, pozytywnie nastawiony do życia uśmiechnięty skupiony na zadaniu, odpowiedzialny czysty sumienny, dobry smak
Wykształcenie: ze względu na wiek 100% skuteczności w systemie 5/2 lub 2/2, lata nie pozwalają mi już z uśmiechem pracować 7/7 nawet w sezonie, proszę o kontakt mailowy wyślę CV chętnie porozmawiam przez Skypa
Kontakt: Ozimek, Opolskie, tel. 579896646, mojeserceumiera@gazeta.pl


2. Szukam pracy [2020-06-12]
Stanowisko: Kierownik gastronomii/Kierownik pensjonatu
Wynagrodzenie: 4.500-5.500
Doświadczenie: Duże doświadczenie w gastronomii i hotelarstwie jako kucharz,szef kuchni,kierownik restauracji,kierownik hotelu trzgwiazdkowego,znajomość pieców koncepcyjnych,znajomość i wdrażanie HACCP,staże w UE.
Wykształcenie: kierunkowe
Kontakt: tel. 666-351-203, marian1120@onet.eu


3. Szukam pracy [2020-06-01]
Stanowisko: SZEF KUCHNI
Wynagrodzenie: Do uzgodnienia
Doświadczenie: Szef kuchni z dużym doświadczeniem ponad 35lat w kuchni polskiej tradycyjnej wraz nowymi trendami i elementami kuchni świata. Autorska kreatywna kuchnia oparta na wykorzystywaniu produktów naturalnych . Innowacyjności na talerzu, doskonały
Wykształcenie: Srednie zaw gastr .dyplom mistrzowski ,wiele dodatkowych zwiazanych z gastro
Kontakt: tel. 502 852534, szefkok@gmail.com


4. Szukam pracy [2020-05-14]
Stanowisko: Samodzielny Kucharz SEZON
Wynagrodzenie: 6000 przy pracy 7/7
Doświadczenie: 17 lat w gastronomi, ośrodki żywienia zamkniętego i otwartego, 13 lat pracy na sezonach jako samodzielny kucharz, ostatnie kilka sezonów w Laguna Mrzeżyno. na sezonie praca 7 dni w tygodniu bez problemu, 2006 rok Mistrz Polski Olimpiada Smaku.
Wykształcenie: Zawodowe, średnie techniczne, Interesuje mnie praca na sezon od 1 czerwca do wrzesień/październik. Inne oferty mogę przemyśleć. Umiejętność Carvingu i Art Gelatine na wysokim poziomie. Mogę wysłać kilka zdjęć swoich prac. Bufety szwedzkie i ala arte.
Kontakt: Malinowski Sebastian Płock. Zapraszam do kontaktu najlepiej telefoniczny., tel. 726811481, malinowy__krol85@onet.eu


Wyniki:  1 

Beef Burger 113g od Robvity

Soft drink wspomagający walkę z koronawirusem w gastronomii

Skuteczna promocja wynosów i dostaw oraz wizerunku restauracji

Myślenie pozytywne i jego konsekwencje w walce z kryzysem

Konserwacja urządzeń gastronomicznych

Dekalog restauratora – sukces w dobie kryzysu gastronomii


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/gastrona.pl/httpdocs/global_stuff/adnet_bbelements_code_scripts.php on line 17