Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Szukaj:w
Wyszukiwarka:
Szukane słowo: W regionie:
Dam pracę: Szukam pracy:
Ogłoszenia:
Najciekawsze [35] Dział Dam pracę [7]Dział Szukam pracy [28]Wszystkie [35]
Zamieść ogłoszenie:
Wyniki wyszukiwania  - 7  

1. Dam pracę [2017-09-27]
Stanowisko: Szef Kuchni
Wymiar: etat
Wynagrodzenie: do uzgodnienia
Region: podkarpackie
Doświadczenie: Doświadczenie zawodowe na stanowisku szefa kuchni, zastępcy szefa kuchni, kierownika gastronomii. Doświadczenia w zarządzaniu zespołem. Zarządzanie obszarem gastronomii (F&B). Planowanie i realizacja zakupów oraz sporządzanie kosztorysów.
Wykształcenie: Doświadczenie zawodowe na stanowisku szefa kuchni, zastępcy szefa kuchni, kierownika gastronomii
Kontakt: Restauracja Podpromie (otwarcie maj 2018) ul. Podpromie 12, 35-051 Rzeszów, tel. 606780414, pracapodpromie@onet.pl


2. Dam pracę [2017-09-26]
Stanowisko: Kucharz
Wymiar: etat
Region: warmińsko-mazurskie
Doświadczenie: Kuchnia polska, staropolska
Wykształcenie: Gastronomiczne
Kontakt: ul. Radiowa 28a/1, tel. 698172558, marzena.carotenuto@gmail.com


3. Dam pracę [2017-09-26]
Stanowisko: Kucharz
Wymiar: etat
Doświadczenie: Mile widziane
Wykształcenie: średnie
Kontakt: ul. Zachemskiego 5, 34-400 Nowy Targ, tel. 506840031, restauracja@absynt-nowytarg.pl


4. Dam pracę [2017-08-28]
Stanowisko: Młodszy Kucharz
Wymiar: etat
Region: łódzkie
Doświadczenie: minimum 3 lata
Wykształcenie: zawodowe
Kontakt: Restauracja Nasza Chata, Sokolniki Las, Ozorkowska 13, tel. 661992999, restauracja@naszachata.com.pl


5. Dam pracę [2017-08-22]
Stanowisko: Kucharz / Garmażer / Barman - kelner
Wymiar: etat
Wynagrodzenie: do negocjacji
Region: opolskie
Doświadczenie: w restauracji
Wykształcenie: min. technikum gastronomiczne
Dodatkowe informacje: Poszukujemy osób na stanowiska:kucharz - kuchnia tradycyjna, polskagarmażer - wyroby garmażeryjne: pierogi, kluski, kopytka, krokiety, surówki, mięsabarman - kelner
Kontakt: Restauracja Wozownia, Piastowska 6b, 49-300 Brzeg, Janusz Piotrowicz, , tel. 602 751 202, pasgalan@wp.pl


6. Dam pracę [2017-08-03]
Stanowisko: Szef kuchni
Wymiar: etat
Wynagrodzenie: Godne.
Doświadczenie: Umiejętność pracy w grupie i doświadczenie w kierowaniu zespołem. Kreatywność, zaangażowanie, chęć rozwoju.
Wykształcenie: Wykształcenie kierunkowe.
Dodatkowe informacje: Hotel Spa nad morzem w Dziwnowie. Istnieje możliwość zakwaterowania.
Kontakt: Hotel&Spa Stary Dziwnówul. Kościelna 4072-420 Dziwnów, tel. 91 321 76 00, biuro@starydziwnow.pl


7. Dam pracę [2017-08-28]
Stanowisko: Szef kuchni
Wynagrodzenie: Atrakcyjne warunki zatrudnienia.
Doświadczenie: Doświadczenie na stanowisku Szefa Kuchni. Umiejętność zarządzania zespołem i organizacji pracy (imprezy masowe). Sumienność, kreatywność, zaangażowanie i dbałość o najwyższą jakość świadczonych usług.
Wykształcenie: Zaświadczenie o ukończeniu kursu pedagogicznego. Dyplom: tytuł mistrza w zawodzie kucharz.
Kontakt: sylwia.kosmowska@kosmowski.pl


Wyniki:  1 

Bartosz Peter i Rafał Kudliński zwycięzcami Kulinarnego Pucharu Polski 2017

Kocioł warzelny i patelnia gastronomiczna Kromet jako Twój

Niezawodny serwis kawowy JACOBS

Jesienny niezbędnik – parasol grzewczy do ogródka lub patio

Złote Medale MTP targów Polagra Gastro/Invest Hotel