Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Szukaj:w
Wyszukiwarka:
Szukane słowo: W regionie:
Dam pracę: Szukam pracy:
Ogłoszenia:
Najciekawsze [13] Dział Dam pracę [3]Dział Szukam pracy [11]Wszystkie [14]
Zamieść ogłoszenie:
Wyniki wyszukiwania  - 14  

1. Szukam pracy [2017-11-12]
Stanowisko: Kucharz / Pomoc Szefa kuchni
Wynagrodzenie: Do uzgodnienia.
Doświadczenie: Od maja do listopada Szef kuchni w Niemczech i tak już od lat 6.
Wykształcenie: Posiadam chęci i wolny czas do 30.04.2018r. odpowiedzialny, zrównoważony emocjonalnie, koleżeński lecz nieufny, punktualny, czysty, dążę do perfekcji.
Kontakt: obecnie Koszalin , tel. 502 785 618, sezonlatozima@gmail.com


2. Szukam pracy [2017-11-08]
Stanowisko: Menadżer/szef kuchni
Wynagrodzenie: 4.500 do 5.500
Doświadczenie: Duże doświadczenie w branży hotelarsko-gastronomicznej popartej kursami w kraju i zagranicą,znajomość gastro szef, haccp.
Wykształcenie: Kierunkowe.
Kontakt: podkarpackie, tel. 784 668 058, marian1120@onet.eu


3. Szukam pracy [2017-11-06]
Stanowisko: Szef kuchni
Wynagrodzenie: 6000
Doświadczenie: 17 lat, szef kuchni, manager, kucharz. Restauracje, hotele, kuchnia fusion, tradycyjna, polska, europejska. Zarzadzanie, organizacja, rekrutacja, nauka, tworzenie nowej marki.
Wykształcenie: Wyższe Zarządzanie i Marketing, zarządzanie przedsiębiorstwem, technikum gastronomiczne, technik hotelarz.
Kontakt: Wrocław, tel. 607 482 510, seba_pawlowicz@wp.pl


4. Szukam pracy [2017-11-05]
Stanowisko: Samodzielny Kucharz
Wynagrodzenie: 1600 euro
Doświadczenie: 19 lat jako Szef kuchni/kucharz dobry smak, estetyka, ekonomia, zaangażowanie, innowacje.
Wykształcenie: Nie pełne wyższe, etyka zawodowa, specjalizacja zawodowa: sosy, co lubię:spokój, co cenie:uczciwość, po pracy:sport na powietrzu oraz blog 10spowiednikow
Kontakt: Koszalin, tel. +49 157 732 257 15, kuchnianiemiecka@gmail.com++


5. Szukam pracy [2017-11-04]
Stanowisko: Kucharz
Wynagrodzenie: Do uzgodnienia.
Doświadczenie: 16 lat od ukończenia technikum gastronomicznego, restauracje a la carte w Polsce, Niemczech i Austrii slow food, żywienie zbiorowe w hotelach Polska, Islandia, Francja, HACCP zarządzanie pracownikami, negocjowanie cen z dostawcami układanie menu.
Wykształcenie: Mogę wyjechać jestem mobilny, poszukuje stałej pracy.
Kontakt: tel. 721 366 691, mr.globtroter@gmail.com


6. Dam pracę [2017-10-18]
Stanowisko: Kucharz/ Kucharka - Niemcy, Mittenwald
Wymiar: etat
Wynagrodzenie: 8-9 EUR/godz netto
Doświadczenie: - doświadczenie w pracy na powyższym stanowisku
Wykształcenie: wykształcenie gastronomiczne
Kontakt: tel. 48728333884, rekrutacja@perfectjob.com.pl


7. Szukam pracy [2017-10-10]
Stanowisko: Kucharz
Wymiar: etat
Wynagrodzenie: do uzgodnienia
Doświadczenie: Ponad 10 lat w hotelach w Polsce.
Wykształcenie: Gastronomiczne.
Kontakt: tel. 662231760 , tlenista@op.pl


8. Szukam pracy [2017-10-08]
Stanowisko: Szef kuchni
Wymiar: etat
Region: śląskie
Doświadczenie: Szef kuchni z pasją i dużym doświadczeniem w nowoczesnej kuchni polskiej i światowej. Pracownik taktyczny i operacyjny w hotelach 3 i 4 gwiazdkowych. Zawodowo na bieżąco w najnowszych trendach w gastronomii. Wysoka kultura osobista. Manager HR.
Wykształcenie: Dyplom mistrzowski, pedagogika, szereg kursów i szkoleń branżowych.
Kontakt: tel. 537157264, dariuszgawlik@wp.pl


9. Szukam pracy [2017-10-08]
Stanowisko: Szef Kuchni
Wynagrodzenie: do uzgodnienia
Doświadczenie: Szef Kuchni z wieloletnim doświadczenie w 3-4 gwiazdkowych obiektach, głównie za granicą:UK, IE, NO, FR - świetne referencje, certyfikaty, dyplomy, płynny angielski z wielką pasją i znajomością sztuki kulinarnej, profesjonalnym podejściem i kreatywnością.
Wykształcenie: Poszukuję Restauratorów i Hotelarzy, którzy zaufają mojej fachowości i zaangażowaniu, by stworzyć dobrą opinię i renomę obiektu. Zapraszam do albumu z moimi daniami na Facebook (Krzysztof Blachowski) ”Cooking in Saint-Tropez"
Kontakt: tel. 660 845 750, chef31@wp.pl


10. Szukam pracy [2017-10-06]
Stanowisko: Kucharz
Wymiar: etat
Wynagrodzenie: do uzgodnienia
Region: pomorskie
Doświadczenie: Restauracje, pensjonaty, ośrodki wczasowe. Praca pod presją czasu, bezkonfliktowość, minimalizacja strat, aktualna książeczka sanepid. Umiejętność pracy w zespole oraz kierowanie nim.
Wykształcenie: średnie
Kontakt: tel. 794-048-154, rkm71@wp.pl


Wyniki:  1  11 

Profesjonalne proszki do prania i pielęgnacji tkanin hotelowych oraz gastronomicznych

Nowoczesna platforma do tworzenia oraz zarządzania programami lojalnościowymi

Niezawodny serwis kawowy JACOBS