Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Szukaj:w
Wyszukiwarka:
Szukane słowo: W regionie:
Dam pracę: Szukam pracy:
Ogłoszenia:
Najciekawsze [11] Dział Szukam pracy [11]Wszystkie [11]
Zamieść ogłoszenie:
Wyniki wyszukiwania  - 11  

1. Szukam pracy [2018-02-14]
Stanowisko: Samodzielny kucharz / Szef kuchni
Wynagrodzenie: 2000 euro
Doświadczenie: Wieloletnie doświadczenie pozwala mi smacznie ugotować potrawy z wielu regionów świata, oszczędność produktów - minimalizacja strat, dobra komunikacja z załogą, wysoka kultura osobista, estetyka i smak, pasja i ciągle samodoskonalenie zawodowe.
Wykształcenie: Średnie, w kuchni od 20 lat...obecnie do 26.04 w niemieckim hotelu/spa jako kucharz stanowiskowy, zupy sałatki ciepłe dodatki/wydawka posiadam wolny czas od 1 maja do 30 września, najchętniej do lokalu z sercem i duszą .
Dodatkowe informacje: Obecnie mieszkam w Niemczech konieczne więc zakwaterowanie skromny pokój, łazienka, prysznic,.
Kontakt: tel. +49 15773225715, slowfoodhardt@gmail.com


2. Szukam pracy [2018-02-08]
Stanowisko: Kucharz - head chef
Doświadczenie: 16 lat doświadczenia ciągłość w zawodzie w restauracjach, hotelach, kucharz liniowy, samodzielny kucharz, chef kuchni. Doświadczenie: kuchnia polska, niemiecka, francuska, tex-mex zarządzanie załogą na kuchni, współpraca z dostawcami itd.
Wykształcenie: Technik żywienia zbiorowego, kierunkowe - gastronomiczne.
Kontakt: mr.globtroter@gmail.com , mr.globtroter@gmail.com


3. Szukam pracy [2018-02-07]
Stanowisko: Szef kuchni / Szef gastronomii
Doświadczenie: Restauracje i restauracje hotelowe.
Wykształcenie: Wyższe kierunkowe.
Kontakt: tel. 883 359 534, diablo.ap@wp.pl


4. Szukam pracy [2018-02-05]
Stanowisko: Szef kuchni
Wynagrodzenie: 1750 zł
Doświadczenie: Doświadczenia kulinarne poparte referencjami, zdobywane przez długie lata.Znajomość nowoczesnych trendów kulinarnych oraz cukiernictwa.
Wykształcenie: Kierunkowe.
Kontakt: Szef kuchni, tel. 572 834 528, mariusz80@vip.interia.pl


5. Szukam pracy [2018-01-28]
Stanowisko: Kierownik gastronomii / Szef kuchni
Wynagrodzenie: 4.000 do 4.500 PLN
Doświadczenie: Wieloletnie doświadczenie w branży hotelarsko-gastronomicznej na stanowiskach:kucharz, szef kuchni, kierownik restauracji, kierownik gastronomii, kierownik hotelu 3*, staże zagraniczne w UE.
Wykształcenie: Kierunkowe.
Kontakt: tel. 784 668 058, marian1120@onet.eu


6. Szukam pracy [2018-01-25]
Stanowisko: Mistrz sztuki kulinarnej
Wymiar: etat
Wynagrodzenie: 1800 PLN
Doświadczenie: Ambitna i kreatywna kuchnia oparta na doskonałym wykorzystywaniu produktów w innowacyjny sposób i z najwyższą starannością. Estetyka na talerzu, doskonały smak.
Wykształcenie: Sekcje ciepłe i zimne pod presją czasu,zywienie zbiorowe.
Kontakt: Pomorskie, tel. 531 068 429, michal.mamczur@wp.pl


7. Szukam pracy [2018-01-21]
Stanowisko: Szef Kuchni
Wymiar: etat
Wynagrodzenie: Do uzgodnienia
Doświadczenie: Kuchnia Polska i Europejska.Doświadczenie zdobyte w Restauracjach i Hotelach w kraju i za granicą.Układanie menu na podstawie tradycji związanej z lokalnością i regionalnością kulturową. Eventy, przyjęcia okolicznościowe, wesela.
Wykształcenie: Kreatywna Kuchnia Wegańska metodą pięciu przemian Joga makrobiotyka, Fine dining, sous vide, ciasta, desery, HACCP, ghp, gmp, konkursy, szkolenia ...
Kontakt: Pomorskie, tel. 503 344 474, szefkuchni.trojmiasto@wp.pl


8. Szukam pracy [2018-01-10]
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: ok 5000zł netto
Region: mazowieckie
Doświadczenie: Restauracje Catering Przyjęcia domowe
Wykształcenie: Zawodowe - kucharz, tytuł mistrzowski.
Kontakt: Grodzisk Maz. ul.Nowowiejska 23, tel. 503 401 406, adamczykpawel07@gmail.com


9. Szukam pracy [2018-01-07]
Stanowisko: SZEF KUCHNI / MENAGER
Wymiar: umowa o dzieło
Wynagrodzenie: Do uzgodnienia.
Doświadczenie: Posiadam ponad 30-letnie doświadczenie. Preferuje kuchnie polską, kuchnie autorską opartą na produktach regionalnych oraz inspirowaną pracą poza granicami. Menu - sezonowość - koszta. Szkolenie. Opis nie oddaje realiów.
Wykształcenie: Kuchmistrz, kucharz technik etc. Wiele szkoleni kursów związanych z gastronomią.
Kontakt: tel. 502 852 534, gastronom35@wp.pl


10. Szukam pracy [2018-01-03]
Stanowisko: Kucharz
Wymiar: etat
Wynagrodzenie: 5000
Region: mazowieckie
Doświadczenie: 20 lat w zawodzie, wesela, bankiety, stoly rybne, kuchnia polska i europejska.
Wykształcenie: Zawodowe.
Kontakt: Radom, tel. 514 036 510


Wyniki:  1  11 

Restauracja Japońska GOKO ma swoją Aplikację do zamawiania przez telefony

Konkurs Arte Culinaria Italiana 2018

Bocuse d'Or Poland 2018