Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Szukaj:w
Wyszukiwarka:
Szukane słowo: W regionie:
Dam pracę: Szukam pracy:
Ogłoszenia:
Najciekawsze [12] Dział Dam pracę [1]Dział Szukam pracy [11]Wszystkie [12]
Zamieść ogłoszenie:
Wyniki wyszukiwania  - 12  

1. Szukam pracy [2019-02-05]
Stanowisko: Kreatywny Szef kuchni
Wynagrodzenie: Do uzgodnienia.
Doświadczenie: Kreatywne łączenie smaków, z zamiłowaniem i sercem do gotowania, poparte 18-letnim doświadczeniem na stanowisku kucharza oraz szefa kuchni. Doświadczenie w zarządzaniu zespołem, układanie menu i innych ofert kulinarnych, audyt HACCP.
Wykształcenie: Kierunkowe.
Kontakt: Śląsk, tel. 511 570 037, chef77@interia.pl


2. Szukam pracy [2019-01-29]
Stanowisko: Szef kuchni
Wynagrodzenie: Do uzgodnienia.
Doświadczenie: Kreatywny szef kuchni z pasją do gotowania. 35-letnie doświadczenie w hotelach, restauracjach o wysokich standardach statkach. Kuchnia oparta na świeżych lokalnych produktach w oparciu o ideę slow food. HACCP, opracowanie FOOD COSTU na niskim poziomie.
Wykształcenie: Średnie gastr. Dyplom mistrzowski.
Kontakt: tel. 502 852 534, szefkok@gmail.com


3. Szukam pracy [2019-01-18]
Stanowisko: Mistrz Sztuki Kulinarnej
Wynagrodzenie: Dogadamy się.
Doświadczenie: Sekcja gorąca i zimna oraz układanie menu/sezonowość.Doskonała organizacja pracy własnej i personelu pod presją czasu.Kuchnia polska tradycyjna/międzynarodowa fusion.
Wykształcenie: Słodkie stoły,bankiety,wesela o wysokim poziomie sztuki kulinarnej.Kreatywna kuchnia wegańska/joga.Hotele i restauracje w Polsce i za granicą .Innowacja na talerzu/doskonały smak.
Kontakt: tel. 665 424 320


4. Szukam pracy [2019-01-11]
Stanowisko: Szef kuchni
Wynagrodzenie: Do uzgodnienia
Doświadczenie: Kreatywny szef kuchni z pasją do gotowania. 17-letnie doświadczenie w hotelach o wysokich standardach. Kuchnia oparta na świeżych lokalnych produktach w oparciu o ideę slow food. Efektywna współpraca z personelem, równiż pod presją czasu. Prowadzenie HACCP.
Wykształcenie: Kierunkowe
Kontakt: Katowice , tel. 511 570 037, chef77@interia.pl


5. Szukam pracy [2019-01-08]
Stanowisko: Kierownik gastronomii / Szef kuchni
Wynagrodzenie: 4.500 do 5.500 zł
Doświadczenie: Wieloletnie doświadczenie w branży hotelarsko-gastronomicznej od kucharza-szefa kuchni do kierownika hotelu trzygwiazdkowego,staże na terenie UE/Francja,Niemcy-Bawaria,znajomośc Haccp
Wykształcenie: Kierunkowe.
Kontakt: tel. 784 668 058, marian1120@onet.eu


6. Szukam pracy [2019-01-04]
Stanowisko: Szef kuchni
Region: śląskie
Doświadczenie: Posiadam wieloletnie doświadczenie jako kucharz i szef kuchni. Praca w hotelach, domach przyjęć , restauracjach i karczmach.
Wykształcenie: średnie
Kontakt: tel. 501 637 141, michalwawro@interia.eu


7. Szukam pracy [2019-01-04]
Stanowisko: Młodszy Kucharz
Wymiar: etat
Wynagrodzenie: niskie
Doświadczenie: ponad 10 lat na tym stanowisku w dobrych hotelach
Wykształcenie: zawodowe - kucharz, średnie ogólnokształcące - matura
Kontakt: Łukasz, tel. tel. 662 231 760, tlenista@op.pl


8. Szukam pracy [2019-01-02]
Stanowisko: Szef kuchni
Wynagrodzenie: Do uzgodnienia.
Doświadczenie: 2 lata jako kucharz, 11 lat jako szef kuchni, 5 lat własna działalność.
Wykształcenie: Średnie - gastronomiczne.
Kontakt: tel. 692 686 967, szefkuchni.bp@poczta.fm


9. Szukam pracy [2018-12-25]
Stanowisko: Ekspert kulinarny
Wynagrodzenie: Do uzgodnienia.
Doświadczenie: Wieloletnie doświadczenie w Hotelach i Restauracjach w Polsce i za granicą. Doskonała organizacja wesel i innych przyjęć okolicznościowych. Kreatywna kuchnia z wykorzystaniem produktów w innowacyjny sposób i z najwyższą starannością.
Wykształcenie: Układanie menu na podstawie tradycji związanej z lokalnością i regionalnością kulturową. Żywienie zbiorowe, grupy Jogi metodą pięciu przemian, makrobiotyka, kuchnia wegetariańska, wegańska i witariańska, polska i międzynarodowa.
Kontakt: pomorskie, tel. 503 344 474, michal.mamczur@wp.pl


10. Szukam pracy [2018-12-21]
Stanowisko: Szef kuchni
Wynagrodzenie: 8-10 tys. netto
Doświadczenie: Długoletnie, hotelarskie.
Wykształcenie: Techniczne gastronomiczne.
Kontakt: 512 489 888, tel. 512 489 888, bo.svenson@op.pl


Wyniki:  1  11 

Mrożone ciasto do pizzy i pierogów

Finał Junior Culinary Cap 2019

BURGERY WOŁOWE od Robvita - PROMOCJA

Już w marcu w Hamburgu najważniejsza impreza branży HoReCa w Europie

XIV Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej Arte Culinaria Italiana