Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Szukaj:w
Wyszukiwarka:
Szukane słowo: W regionie:
Dam pracę: Szukam pracy:
Ogłoszenia:
Najciekawsze [15] Dział Szukam pracy [15]Wszystkie [15]
Zamieść ogłoszenie:
Wyniki wyszukiwania  - 15  

1. Szukam pracy [2018-04-15]
Stanowisko: Kucharz / Szef kuchni
Doświadczenie: Kuchnia Europejska restauracje hotele zarzadzanie personelem 17 lat doswiadczenia w zawodzie w Polsce oraz wielu krajach europy. Proszę o kontakt e-mail, odpowiem oraz prześle swoje cv
Wykształcenie: Wykształcenie średnie kierunkowe gastronomiczne.
Kontakt: vroomrestaurants@gmail.com


2. Szukam pracy [2018-04-07]
Stanowisko: Szef kuchni
Wynagrodzenie: 8000 zł
Region: śląskie
Doświadczenie: Szef kuchni z pasją i dużym doświadczeniem w nowoczesnej kuchni polskiej i światowej. Pracownik taktyczny i operacyjny w hotelach 3 i 4 gwiazdkowych. Zawodowo na bieżąco w najnowszych trendach w gastronomii. Wysoka kultura osobista. Manager HR
Wykształcenie: Dyplom mistrzowski, pedagogika, szereg kursów i szkoleń branżowych.
Kontakt: tel. 537 157 264, szefkuchni76@wp.pl


3. Szukam pracy [2018-04-04]
Stanowisko: Szef gastronomii / Szef kuchni
Wynagrodzenie: 4.500 do 5.500
Doświadczenie: Wieloletnie doświadczenie w branży hotelarsko-gastronomicznej oraz staże na terenie UE.
Wykształcenie: Kierunkowe.
Kontakt: tel. 784-668-058, marian1120@onet.eu


4. Szukam pracy [2018-04-04]
Stanowisko: Kucharz
Wymiar: etat
Wynagrodzenie: Do uzgodnienia.
Region: pomorskie
Doświadczenie: Restauracje,Pensjonaty,Ośrodki Wczasowe,Kuchnia hotelowa.Minimalizacja strat,odporność na stres,doświadczenie w pracy pod presją czasu,umiejętność zarządzania personelem na kuchni.Kurs kucharza.
Wykształcenie: średnie
Kontakt: tel. 691-336-113, rkm71@wp.pl


5. Szukam pracy [2018-04-03]
Stanowisko: kucharz/samodzielny kucharz
Wynagrodzenie: Adekwatne.
Doświadczenie: Wolny termin od 5 kwietnia do 31 września, szybko smacznie odpowiedzialnie za produkty, starodawnie i nowocześnie, po polsku lub europejsku, specjalizacja kuchnia tyrolska
Wykształcenie: Lubię sezon letni pracować długo i za dobre pieniądze, lubię dać z siebie wszystko by potem miesiąc regenerować siły przed sezonem zimowym, zapraszam.
Kontakt: Mielno, Koszalin, tel. +4915773225715, kuchnianiemiecka@gmail.com


6. Szukam pracy [2018-04-02]
Stanowisko: Szef kuchni
Wymiar: etat
Region: śląskie
Doświadczenie: Szef kuchni z pasją i dużym doświadczeniem w nowoczesnej kuchni polskiej i światowej. Pracownik taktyczny i operacyjny w hotelach 3 i 4 gwiazdkowych. Zawodowo na bieżąco w najnowszych trendach w gastronomii. Wysoka kultura osobista. Manager HR. Wyksz
Wykształcenie: Dyplom mistrzowski, pedagogika, szereg kursów i szkoleń branżowych.
Kontakt: tel. 537 157 264, szefkuchni76@wp.pl


7. Szukam pracy [2018-04-02]
Stanowisko: Szef gastronomii / Szef kuchni
Wynagrodzenie: 4.500 do 5.500 zł
Doświadczenie: Wieloletnie na terenie kraju jak też staże w UE.
Wykształcenie: Kierunkowe.
Kontakt: tel. 784-668-058, marian1120@onet.eu


8. Szukam pracy [2018-04-02]
Stanowisko: Szef kuchni
Wymiar: etat
Region: śląskie
Doświadczenie: Szef kuchni z pasją i dużym doświadczeniem w nowoczesnej kuchni polskiej i światowej. Pracownik taktyczny i operacyjny w hotelach 3 i 4 gwiazdkowych. Zawodowo na bieżąco w najnowszych trendach w gastronomii. Wysoka kultura osobista. Manager HR.
Wykształcenie: Dyplom mistrzowski, pedagogika, szereg kursów i szkoleń branżowych.
Kontakt: tel. 537 157 264, szefkuchni76@wp.pl


9. Szukam pracy [2018-04-02]
Stanowisko: Szef kuchni / Kreator / Manager / Kucharz
Wymiar: etat
Doświadczenie: 30 lat doświadczenia w PL i poza granicami. Dyplom mistrza w zawodzie, licencja HCCP, referencje. Podejmę współpracę na terenie Niemiec, najlepiej z siostrą w charakterze Zimmerfrau lub Kochhilfe. Świadczę usługi jako firma, wystawiam faktury vat
Wykształcenie: Umiejętność kierowania zespołem, motywowania i organizowania pracy. Odważne smaki, niekonwencjonalne fuzje, tradycyjne metody połączone z nowoczesnością. Wędzenie mięsa, ryb i warzyw. Pasja i niezawodność. Proszę dzwonić w godz. 15 - 17 i po 22.
Kontakt: tel. 608 358 08 15, fattybear@wp.pl


10. Szukam pracy [2018-03-27]
Stanowisko: Samodzielny kucharz
Wymiar: umowa-zlecenie
Wynagrodzenie: Tygodniowo.
Doświadczenie: Praca w hotelach, restauracjach, pensjonatach, ośrodkach wczasowych, fast foodzie, smażalniach, przy produkcji i cateringu.
Wykształcenie: Posiadam wolny czas już od 3-go kwietnia pełne zaangażowanie, uczciwość, pracowitośćnie palę, nie piję...polecam się na sezon letnireferencje.
Kontakt: Opole, tel. 502 785 618, kuchnianiemiecka@gmail.com


Wyniki:  1  11 

Komora chłodnicza firmy Instaco nagrodzona na Targach EuroGastro

Brazylijska Tapioka nagrodzona na targach EuroGastro 2018

Mięso ze strusia - nowy trend w polskiej gastronomii

Zwycięstwo linii bufetów FRESH na targach EuroGastro 2018

Stylowe meble dla gastronomii firmy HAGEA

Automatyczne dystrybutory do wody dla branży gastronomicznej