Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Szukaj:w
Wyszukiwarka:
Szukane słowo: W regionie:
Dam pracę: Szukam pracy:
Ogłoszenia:
Najciekawsze [13] Dział Dam pracę [3]Dział Szukam pracy [10]Wszystkie [13]
Zamieść ogłoszenie:
Wyniki wyszukiwania  - 13  

1. Dam pracę [2020-03-03]
Stanowisko: Kucharz
Wymiar: umowa-zlecenie
Wynagrodzenie: 17-19 zł/h
Region: podlaskie
Doświadczenie: Z doświadczeniem
Wykształcenie: średnie/zawodowe
Dodatkowe informacje: Renomowana restauracja Dwór Bartla w Goniądzu poszukuje kucharza z doświadczeniem na sezon kwiecień- wrzesień.Oferujemy atrakcyjne wynagrodzenie.
Kontakt: Bartlowiznaul. Nadbiebrzańska 3219-110 Goniądz, tel. 601 169 000, recepcja@biebrza.com.pl


2. Szukam pracy [2020-05-28]
Stanowisko: Kucharz - produkcja azjatyckich dań
Wymiar: etat
Wynagrodzenie: euro 13.09 b/h
Doświadczenie: Wymagane doswiadczenie zdobyte w restauracjach lub przemysle spozywczym co najmniej 2 lata
Wykształcenie: Nie koniecznie gastronomiczne
Dodatkowe informacje: Praca w NL za posrednictwem agencji w zakldzie spozywvczym ku
Kontakt: Holandia , tel. 0031412691910, praca@nivowerkt.nl


3. Szukam pracy [2020-05-16]
Stanowisko: NIEPIJĄCY KUCHARZ / SZEF KUCHNI
Wynagrodzenie: Do negocjacji
Doświadczenie: Ponad 15 lat w kraju i zagranicą. Umiejętność organizacji pracy swojej i ludzi.
Wykształcenie: Kucharz
Kontakt: tel. 575613800, pawelgotuje@googlemail.com


4. Szukam pracy [2020-05-15]
Stanowisko: Szef kuchni
Wymiar: etat
Region: śląskie
Doświadczenie: Szef kuchni z pasją i dużym doświadczeniem w nowoczesnej kuchni polskiej i światowej. Pracownik taktyczny i operacyjny w hotelach resteracji, catering Zawodowo na bieżąco w najnowszych trendach w gastronomii. Wysoka kultura osobista. Manager HR,
Wykształcenie: Kierukowe
Kontakt: tel. 537157264, szefkuchni76@wp.pl


5. Szukam pracy [2020-05-14]
Stanowisko: Samodzielny Kucharz SEZON
Wynagrodzenie: 6000 przy pracy 7/7
Doświadczenie: 17 lat w gastronomi, ośrodki żywienia zamkniętego i otwartego, 13 lat pracy na sezonach jako samodzielny kucharz, ostatnie kilka sezonów w Laguna Mrzeżyno. na sezonie praca 7 dni w tygodniu bez problemu, 2006 rok Mistrz Polski Olimpiada Smaku.
Wykształcenie: Zawodowe, średnie techniczne, Interesuje mnie praca na sezon od 1 czerwca do wrzesień/październik. Inne oferty mogę przemyśleć. Umiejętność Carvingu i Art Gelatine na wysokim poziomie. Mogę wysłać kilka zdjęć swoich prac. Bufety szwedzkie i ala arte.
Kontakt: Malinowski Sebastian Płock. Zapraszam do kontaktu najlepiej telefoniczny., tel. 726811481, malinowy__krol85@onet.eu


6. Szukam pracy [2020-05-10]
Stanowisko: Szef kuchni
Region: kujawsko-pomorskie
Doświadczenie: kilkunastoletnie jako szef kuchni. Znajomość kuchni europejskiej Możliwość wystawienia fv
Wykształcenie: Średnie- kierunkowe
Kontakt: Morcinka28/65, tel. +48692686967, szefkuchni.bp@poczta.fm


7. Szukam pracy [2020-05-09]
Stanowisko: Szef kuchni
Region: śląskie
Doświadczenie: Ponad 18letnid doświadczenie, karczmy, hotele, restauracje.
Wykształcenie: Średnie kierunkowe.
Kontakt: Żorska 87/1, tel. 501637141, Michalwawrotychy@gmail.com


8. Szukam pracy [2020-05-08]
Stanowisko: Szef kuchni na każdą porę roku
Wynagrodzenie: do uzgodnienia
Doświadczenie: Nieskrępowana oraz nienaganna swoboda kulinarnego rzemiosła w połączeniu z kreatywnością i pasją oraz niebywałym doświadczeniem zdobywanym w Polsce i za granicą.Hotele ,restauracje,ośrodki wypoczynkowe,pensjonaty o wysokim standardzie .
Wykształcenie: Doskonała organizacja wesel i innych przyjęć ,żywienie zbiorowe,a
Kontakt: tel. 503344474


9. Szukam pracy [2020-05-03]
Stanowisko: Kucharz (sezon letni)
Wynagrodzenie: uczciwe
Doświadczenie: witam Państwa, posiadam wolny czas do 15 października 2020 - karta, grupy, pizza, fast food, produkcja, katering
Wykształcenie: od 20 lat na kuchni, bezkonfliktowo sprawnie smacznie czysto, 7 dni w tygodni bez problemuwszak to sezon
Kontakt: rafael, Opole, tel. 884339237, rafael.reca@wp.pl


10. Szukam pracy [2020-04-24]
Stanowisko: Kreatywny szef kuchni z pasją
Wynagrodzenie: satysfakcjonujące
Doświadczenie: Układanie menu na podstawie tradycji związanej z lokalnością i regionalnością kulturową.Żywienie zbiorowe,grupy Jogi metodą pięciu przemian,makrobiotyka,kuchnia wegetariańska,wegańska i witariańska,polska i międzynarodowa.
Wykształcenie: Wieloletnie doświadczenie w Hotelach i Restauracjach w polsce i za granicą.Doskonała organizacja wesel i innych przyjęć okolicznościowych.Kreatywna kuchnia z wykorzystaniem produktów w innowacyjny sposób i z najwyższą starannością.
Kontakt: tel. 503344474, michal.mamczur@wp.pl


Wyniki:  1  11 

Beef Burger 113g od Robvity

Soft drink wspomagający walkę z koronawirusem w gastronomii

Skuteczna promocja wynosów i dostaw oraz wizerunku restauracji

Myślenie pozytywne i jego konsekwencje w walce z kryzysem

Konserwacja urządzeń gastronomicznych

Jak rozmawiać z pracownikami w dobie kryzysu w restauracji?

Bezpłatne porady: Jak przetrwać Kryzys w gastronomii?

Dekalog restauratora – sukces w dobie kryzysu gastronomii

Zabezpieczenie żywności w czasie zamknięcia lokalu gastronomicznego

List otwarty do Premiera

Restauracje i hotele w dobie koronawirusa


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/gastrona.pl/httpdocs/global_stuff/adnet_bbelements_code_scripts.php on line 17