Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Szukaj:w
Wyszukiwarka:
Szukane słowo: W regionie:
Dam pracę: Szukam pracy:
Ogłoszenia:
Najciekawsze [4] Dział Dam pracę [1]Dział Szukam pracy [3]Wszystkie [4]
Zamieść ogłoszenie:
Wyniki wyszukiwania  - 4  

1. Szukam pracy [2019-03-28]
Stanowisko: Kucharz śniadaniowy / produkcja / catering
Wynagrodzenie: 4000 pln
Doświadczenie: 17lat na roznych stanowiskach, ze względu na zaistniale zmiany w organizmie (starosc, mam 44lata) poszukuje zajec od wczesnych godzin porannych, lubie wstac i pracowac by wieczorem odpoczywac
Wykształcenie: otwarty umysl, samodzielnosc, odpowiedzialnosc i komunikatywnosc...pracowitosc, pewnosc siebiebardzo dobra organizacja czasu pracy
Kontakt: rafael.reca@wp.pl


2. Szukam pracy [2019-03-28]
Stanowisko: Szef kuchni
Wynagrodzenie: Do uzgodnienia.
Doświadczenie: Kreatywny szef kuchni z pasją do gotowania 35-letnie doświadczenie w hotelach, restauracjach o wysokich standardach statkach. Kuchnia oparta na świeżych lokalnych produktach w oparciu o ideę slow food. HACCP, FOOD COSTU na niskim poziomie procentowym.
Wykształcenie: Średnie gastr.dyplom Mistrzowski kurs pedagogiczny wiele dodatkowych szkolen zwiazanych z gastr.
Kontakt: tel. 502 852 534, szefkok@gmail.com


3. Dam pracę [2019-03-25]
Stanowisko: Szef kuchni
Wynagrodzenie: 4000-6000 PLN netto
Region: podlaskie
Doświadczenie: Minimum 10 lat w zarządzaniu zespołem ludzi w restauracjach lub innych kategoryzowanych obiektach gastronomicznych.
Wykształcenie: Kierunkowe lub inne potwierdzone umiejętnościami, doświadczeniem, kursami branżowymi, itp.
Dodatkowe informacje: Poszukujemy doświadczonej osoby w zarządzaniu i szkoleniu personelu. Zapewniamy pracę na najlepszym sprzęcie, wyżywienie i zakwaterowanie. Wymagamy pozytywnych referencji z ostatnich miejsc pracy, uczciwości, kreatywności, zaangażowania. Prosimy o CV.
Kontakt: Restauracja Dworek Hołny, Hołny Mejera 3, 16-500 Sejny, e-mail armator@armator.info.pl, tel. 602 633 092, armator@armator.info.pl


4. Szukam pracy [2019-03-21]
Stanowisko: Szef kuchni na każdą porę roku
Wynagrodzenie: dogadamy sie
Doświadczenie: Kreatywny pasjonat sztuki kulinarnej na sekcji ciepłej oraz zimnej pod presją czasu.Doskonała i perfekcyjna organizacja Wesel i przyjęć okolicznościowych.
Wykształcenie: Innowacyjne i efektywne wykorzystanie produktu.Finezja i swoboda kulinarnego rzemiosła w połączeniu najnowszej techniki z tradycyjnymi.Kuchnia polska/europejska.
Kontakt: tel. 665 424 320


Wyniki:  1 

Perliczka z grilla z migdałowo drobiowym puree

Nowe soki i lemoniady marki PURENA

Patryk Orzeł zwycięzcą XIV. Festiwalu Kuchni Greckiej 2019

Ogonówka wędzona ciepłym dymem w grillu Smoker na Wielkanoc

V Mistrzostwa Polski w Potrawach i Kawiorze z Jesiotra 2019