Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Szukaj:w
Wyszukiwarka:
Szukane słowo: W regionie:
Dam pracę: Szukam pracy:
Ogłoszenia:
Najciekawsze [15] Dział Szukam pracy [15]Wszystkie [15]
Zamieść ogłoszenie:
Najciekawsze ogłoszenia

Szukam pracy [2018-03-16]
Stanowisko: Kucharz / Sous chef
Wymiar: etat
Wynagrodzenie: Do negocjacji.
Doświadczenie: Kucharz - Restauracja Strefa warszawa. Kucharz - Restauracja Les Viviers bretons (Francja) Szef kuchni - hotel Svene gjestegard (Norwegia) Sous chef - Hotel i Catering Mazurkas.
Wykształcenie: Technikum gastronomiczne.
Kontakt: tel. 668 182 073, kucharski.bartek@o2.pl

Komora chłodnicza firmy Instaco nagrodzona na Targach EuroGastro

Brazylijska Tapioka nagrodzona na targach EuroGastro 2018

Mięso ze strusia - nowy trend w polskiej gastronomii

Zwycięstwo linii bufetów FRESH na targach EuroGastro 2018

Stylowe meble dla gastronomii firmy HAGEA

Automatyczne dystrybutory do wody dla branży gastronomicznej